

به گزارش روابط عمومی شهرداری سرایان، مهندس مطلبی پور با صدور پیامی فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد با سعادت خاتمالنبیین حضرت محمد مصطفی(ص) را به تمام مسلمانان جهان تبریک گفت.
متن پیام شهردارسرایان به این شرح است:
بسمه تعالی
«إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّـهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ»
به حقیقت مؤمنان همه برادر یکدیگرند پس همیشه بین برادران ایمانی خود صلح دهید و خداترس و پرهیزکار باشید، باشد که مورد لطف و رحمت الهی گردید. «سوره حجرات، آيه 10»
بانگ ملکوتی «اشهد ان محمد رسول الله» که امروز در سراسر گیتی طنین انداز شده است، ترنم آسمانی دعوت حق تعالی برای وحدت و همدلی مسلمانان و راز ماندگاری اقتدار و استقلال مسلمین و تقویت و ترویج وحدت و یکدلی می باشد.
یکی از زیباترین و والاترین واژه ها وحدت و برادری است . وحدتی که پیامبر رحمت در استمرار رسالت دیگر انبیاء برای جوامع بشری به ارمغان آورد وبا حضور پر برکت خود جهان هستی را معنایی دیگر بخشید و مردم مظلوم و آزاده سراسر گیتی را از انوار ملکوتی اسلام عزیز ، دین رحمت و شفقت ، صلح و عدالت و الهام دهنده و روشنایی بخش بهره مند ساخت.
در این هفته میثاق دوباره امت اسلام با پیامبر رحمت رقم میخورد و مسلمانان یک صدا و با همگرایی و اتحاد ندای وحدت را سر میدهند و این بسیار مایه مباحات است که امروز در ایران اسلامی شیعیان و اهل تسنن با عشق و آرامش در کنار هم زندگی میکنند.
اینجانب میلاد با سعادت عصاره نبوت و حضرت ختمی مرتبت و پیام آور عزت بشر حضرت محمد مصطفی (ص) و ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام صادق (ع) و فرارسیدن هفته وحدت را به آحاد مسلمانان جهان علی الخصوص شهروندان سرایان تبریک و تهنیت عرض می نمایم واز خداوند منان عزت، سربلندی و رستگاری امت اسلامی را مسئلت دارم.
رضا مطلبی پور
شهردارسرایان
سرایان در اردیبهشت سال ۱۳۸۴ از شهرستان فردوس جدا شده و به صورت شهرستان مستقل درآمد.اين شهرستان دارای سه مرکز شهری(سرایان،سه قلعه وآیسک)،۴ دهستان(آیسک،سه قلعه،دوکوهه ومصعبی)،دوبخش(سه قلعه وآیسک)،۷۱ روستای دارای سکنه و۴۴۶ پارچه آبادی است که دارای ۲۱ دهیاری فعال می باشد. بررسی های باستان شناسی منطقه وجود تپه ها و محوطه های مربوط به دوره سلجوقی را در این شهرستان تأیید می کند و با عنایت به وجود قلاع تاریخی از جمله قلعه قلاع سرایان میتوان گفت که در دوره سلجوقی یعنی قرون پنجم وششم هجری از رونق و آبادانی برخوردار بوده است.