

بامدادان که تفاوت نکند لیل ونهار
خوش بود دامن صحرا و تماشای بهار
صدای پای بهار که می آید،نسیم باد نوروزی که سرشاخه های نورسته یاس رازقی را نوازش می کند،دستان گرم خورشید که تن سرد خاک را زندگی می بخشد،دانه های جوانه زده که از خاک دست بر می آورند تا آسمان را لمس کنند، گویی آسمان به زمین نزدیک تر شده است.
تقدیر بهار بر تحول احوال زمین و متحول شدن حال ها همه را خدواند محول الحول و الاحوال رقم می زند.پس از درگاه او خالصانه بهترین احوال و خوش ترین ایام همراه با کامیابی و سعادت را در سالی که با شعبان المعظم شروع می شود سال 1401خورشیدی برای شهروندان عزیز سرایان آرزو دارم
رضا مطلبی پور
شهردار سرایان
سرایان در اردیبهشت سال ۱۳۸۴ از شهرستان فردوس جدا شده و به صورت شهرستان مستقل درآمد.اين شهرستان دارای سه مرکز شهری(سرایان،سه قلعه وآیسک)،۴ دهستان(آیسک،سه قلعه،دوکوهه ومصعبی)،دوبخش(سه قلعه وآیسک)،۷۱ روستای دارای سکنه و۴۴۶ پارچه آبادی است که دارای ۲۱ دهیاری فعال می باشد. بررسی های باستان شناسی منطقه وجود تپه ها و محوطه های مربوط به دوره سلجوقی را در این شهرستان تأیید می کند و با عنایت به وجود قلاع تاریخی از جمله قلعه قلاع سرایان میتوان گفت که در دوره سلجوقی یعنی قرون پنجم وششم هجری از رونق و آبادانی برخوردار بوده است.